Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка

Номер оголошення 187219

Опис

Твір, присвячене музам, тобто мозаїка, з'явилося ще в давнину, на сході в IV столітті до н. е. Цей вид мистецтва, видозмінюючись, проіснувавши багато століть, зберігся до наших днів. Що ж являє собою будь-яка мозаїка – це композиція частинок, скомпонованих, як правило, на площині. Причому, матеріали, з яких складається композиція, можуть бути різними: камені, смальта, керамічна плитка та інші. Відрізняються мозаїки один від одного і за жанрами, тематикою тієї чи іншої композиції. Сьогодні, в час розвитку інформаційних технологій, твори часто створюються за допомогою машин і комп'ютерів, що позбавляє його індивідуальності.

Наша організація розробила абсолютно новий спосіб створення композицій мозаїки. Майстри тричі фарбують шов, завдяки чому кожну окрему деталь видно дуже чітко. Композиції дизайнери розписують вручну, що додає роботі індивідуальність і ексклюзивність. Завдяки нашій новій техніці композиції дуже чітко видна кожна окрема деталь. Такий новий спосіб, що поєднує в собі елементи розписи та мозаїки, дозволяє максимально деталізувати всі елементи картини навіть невеликого розміру. Тому наші майстри створюють мозаїки, які прикрасять не тільки стіни великих будівель, але і не великі площини, наприклад, квартири або ресторани.

Наші роботи можна переглянути тут:

http://design-moskalenko.com.ua/decoration/mozaika

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Чернівців та Чернівецької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Чернівців та Чернівецької області