Номер оголошення 758792

Опис

Виробничий холдинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» приймає замовлення на всі види металообробки (свердлувальні та токарно-фрезерні роботи, а також заточування, шліфування та полірування) на універсальних токарно-карусельних верстатах, а також верстатах з ЧПУ. Є можливість обробки деталей діаметром до 2650 мм (2м 65см) і висотою до 2 м. Вся продукція, що виробляється, виготовляється у суворій відповідності до креслень Замовника. Для виготовлення деталей підприємство має наступний верстатний парк Gildemeister CTX 420 Linear, CNC-S20 фірми TOP-TURN, VT-27 GL 3000 MC, MINI-88 PoLyGim у комплектації з барфідером FEDEK DH-65L S2, Kafo VMM-21 , інше.

Також виробничий холдинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» має власне Конструкторське бюро, висококваліфіковані фахівці якого готові розробити необхідну тех.документацію для подальшого виготовлення необхідних деталей.

Виробничий холдинг «КМЗ» використовує тільки високоякісні матеріали, сучасні технології та обладнання. Це дозволяє гарантувати високу якість продукції.

Контроль за виконанням робіт здійснює ВТК підприємства, можливе постачання виробів з прийманням закріпленого ОП МО РФ, Морського та Річкового регістрів.

У разі Вашої зацікавленості у виготовленні вищенаведеної номенклатури звертатись до служби продажу групи компаній за такими координатами: info@kmz1.ru, +7 812 438 04 93.

Примітка: з повним переліком обладнання, запчастин, вузлів і агрегатів, що виготовляється, а також переліком виконуваних робіт, Ви можете ознайомитися на сайтах компанії:

www.spbdiesel.ru

www.kmz1.ru

www.boatprof.ru

www.northsea.ru

www.servicecummins.ru

www.tm600.ru

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Галича та Івано-Франківської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Галича та Івано-Франківської області