металообробка на універсальних верстатах

Номер оголошення 790934

Опис

Виробничий холдинг "Кінгісеппський машинобудівний завод" приймає замовлення на металообробку на універсальних токарно-карусельних верстатах, а також верстатах з ЧПК управлінням. Пропонуємо приїхати та ознайомитися з можливостями підприємства. Є можливість обробки деталей діаметром до 2650 мм (2м 65см) та висотою до 2 м. Також виготовимо кульові крани на карусельному верстаті з ЧПУ керуванням.

У своїй роботі ми використовуємо переважно обладнання із системами ЧПУ. Механообробка на замовлення у разі виконується відповідно до комп'ютерної програмою управління. Сучасні високопродуктивні та високотехнологічні агрегати забезпечують точну та швидку обробку деталей будь-якої складності. У цьому участь оператора у виробничому процесі мінімізується.

Для початку співробітництва вам необхідно зв'язатися зі спеціалістами нашої компанії. Ми працюємо за правилами, тому металообробка великогабаритних деталей виконується на високому рівні, особливо, якщо в робочий процес підключаються автоматизовані верстати.

Замовити металообробку будь-якого типу сьогодні не є проблемою. Програмно-керована техніка дозволяє отримувати практично будь-які вироби з високою точністю та продуктивністю. При цьому замовник більше не платить. Вартість послуг залишається оптимальною та доступною, але якість роботи значно підвищується. Також ми виконаємо послуги з газотермічного напилення та наплавлення, на замовлення виготовимо стільникові ущільнення за вашими кресленнями з необхідного матеріалу.

Вдавшись до послуг нашої компанії, від вас потрібно лише правильно сформулювати завдання та чекати на готовий результат. Вирішення всіх виробничих питань ми беремо на себе.

Просимо повідомити про зацікавленість придбання цієї номенклатури на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: +7 (812) 318-52-04 (доб. 129)

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Кодими та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Кодими та Одеської області