Музею В.Косенка потрібна допомога

Номер оголошення 50649

Опис

Шановні кияни!

Просимо долучитися до справи відродження одного з найдавніших музичних куточків міста - Музею-квартири композитора, педагога та піаніста Віктора Косенка. Творчість В. Косенка належить до кращих зразків європейської музики початку ХХ століття. Останнім помешканням композитора стала трикімнатна квартира в будинку по вул. М. Коцюбинського, 9.

Науковці Музею прагнуть відновити в його квартирі дореволюційну прижиттєву добу та інтер'єр початку ХХ століття, який, на превеликий жаль, було втрачено внаслідок подій воєнного лихоліття.

Для створення повноцінного музею композитора необхідні речі та меблі початку ХХ століття: рояль, піаніно, банкетка для піаніста, книжкові шафи, полиці, підставки для скульптури та квітів, м'які меблі: крісла, стільці, дивани, а також етажерки, підлоговий годинник, світильники, люстри, абажури, посуд, вішалки, рами, багети, шторы, карнизы, столи, вітрини радіоприймач 1920 - 30-х рр., пюпітри для нот, килими, великі кімнатні рослини, наручні годинники "Мозер" і "Тавальвач", сантехнічні елементи того часу, кахель, а також сучасний синтезатор для інтерактивних занять з дітьми. Будемо вдячні за кожну пропозицію. Телефон 095 5797578 Володимир.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у відновлені Музею-квартири композитора В. Косенка.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області