скупка картриджів

Номер оголошення 563073

Опис

У кожного користувача принтера, якщо тільки він не мільйонер, рано чи пізно виникає питання про те, як заощадити на покупці оригінальних картриджів? Купівля оригінальних картриджів б'є по гаманцю, але багато хто боїться пошкодити свої принтери, використовуючи для друку відновлені або сумісні витратні матеріали.

Але якщо задуматися, то сьогодні друкована техніка є в кожному офісі і практично в кожній квартирі - навряд чи всі власники принтерів набувають виключно оригінальні витратні матеріали. Придбання принтера останнім часом стало не дуже витратним, чого не скажеш про покупку оригінальних картриджів - ось люди і намагаються заощадити.

Існує кілька нюансів: по-перше, Ви можете купити бу картридж від оригінального виробника в організації, що займається скупкою картриджів бу і їх подальшим відновленням, по-друге, Ви можете придбати картридж іншої марки ніж Ваше принтер, але при цьому сумісний з ним.

При виготовленні сумісних картриджів використовуються точно такі ж технології, як і виробництві оригінальних витратних матеріалів. Технологія досить рідко розробляється самим виробником, а зазвичай просто перекуповується у виробника оригінальних картриджів. При цьому ретельно дотримуються всі стандарти виробництва, а якість друку при використанні сумісного картриджа нітрохи не гірше, ніж в оригіналу. І все це при більш низькій ціні!

Якщо у Вас виникають сумніви в законності продажу і використання сумісних картриджів, не хвилюйтеся - при створенні таких картриджів авторські права не порушуються.

Є тільки одна заковика: купуючи сумісний картридж, обов'язково переконайтеся в тому, що Вашому друкувального пристрою дозволено використання неоригінальних витратних матеріалів. Може статися й таке, що принісши сумісний картридж додому, Ви виявите, що Ваш принтер, захищений спеціальним чіпом, відмовляється друкувати. Якщо Ваш принтер НЕ зачиповал, варто перевірити, чи не знімає виробник гарантію з друкувального пристрою, що використовує неоригінальні витратні матеріали.

Не впадайте у відчай, якщо використання неоригінальних картриджів у Вашому принтері неможливо, вихід є - це покупка оригінальних картриджів, відновлених в організації, що займається купівлею бу картриджів і скуповуванням нових картриджів з тієї чи іншої причини не підійшли своїм власникам.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області