Тренінг. Складська логістика торговельного підприємства

Номер оголошення 444044

Опис

LogisticPoint має честь запросити Вас взяти участь у тренінгу на тему «Складська логістика торговельного підприємства», який відбудеться 04 — 05 жовтня 2019 р. в Київ.

Проводити тренінг будуть відомий в Україні і СНД тренер-консультант по складської і транспортної логістики: Барановський Віктор Леонідович. Учасники тренінгу отримають знання і практичний досвід від фахівця-практика по складській логістиці. На тренінгу слухачі познайомляться з документообігом на складі, а також навчаться визначати показники ефективності роботи складу, показники оцінки діяльності персоналу. На практиці будуть показані процес планування і розрахунки по зниженню витрат. Тренер-консультант приймає активну участь у дискусії й у практичних заняттях з учасниками. Тренінг користується великою популярністю, тому важлива попередня реєстрація на захід.

По завершенню тренінгу «Складська логістика торговельного підприємства» кожен учасник отримує сертифікат, матеріали тренінгу.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області