Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA
Опалювальні системи європейського виробництва Immergas UA

Номер оголошення 384068

Опис

Сьогодні займає лідируючі рядки в рейтингу газової техніки, а також систем опалення в цілому.

Котли газові для опалення Иммергаз Україна - види

Компанія Immergas виробляє котли газові для опалення, які поділяються на багато різних видів і типів. По виду інсталяції опалювальні котли поділяються на:

По різновиди димоходу, обладнання виконуються двох видів:

  1. котел традиційний з відкритою камерою згоряння і природною тягою;

  2. турбований котел - прилад із закритою камерою згоряння, в якому витяжка відбувається завдяки турбіні, насильно, через димар.

Газові котли опалення Иммергаз виробляються як з одним контуром, так і з двоконтурними. Плюс до всього, є наступний вигляд опалювальної техніки - конденсаційний котел Immergas. Але про даному котлі поспілкуємося нижче. Подивимося, у чому відмінність між 2-контурними і одноконтурними котлами опалення. Все просто. Двоконтурний котел газовий, відштовхуючись від газового одноконтурного котла, буде також забезпечувати гаряче водопостачання.

Конденсаційний газовий котел опалення Иммергаз

Як і у звичайного традиційного газового котла для опалення, джерелом тепла для конденсаційного є зріджений газ природний. В основному в побутовій сфері експлуатують газ природний, скраплений ж у промисловій сфері.

Чим відрізняється конденсаційний котел Immergas від традиційного?

У традиційному котлі, виробники борються з утворенням конденсату, який може виділятися при роботі обладнання, а котел газовий конденсаційний, інакше, збирає його, що значно збільшує ККД. В момент горіння джерела енергії утворюється вологість і вуглекислий газ. У момент пароутворення води утворюється енергія (тепло). Пар зосереджується всередині обладнання, відшкодовує втрачене тепло, це позитивно діє на коефіцієнті корисної дії. За рахунок такої технології і пішло найменування обладнання - конденсаційний котел. Останнім часом №1 продажів у переліку газових котлів, представлена модифікація Эоло Стар 24 4Е. Це газовий котел з 2-ма контурами з турбіною для витяжки. В силу малих розмірів комфортний у використанні, а оптимальна вартість подає його відповідним більшій кількості клієнтів.

Повітряні насоси ТМ Immergas

Італійський виробник Immergas, також робить теплові насоси серії MAGIS PRO (спліт), AUDAX TOP ErP і AUDAX TOP 16 ErP (моноблок). Вироблене обладнання здатне працювати як стандартний ТН повітря/вода, так і як гібридна конструкція обігріву і клімату. Теплові насоси Immergas можливо підключати до інтегрованим газовим котлам, розробленим для з'єднання лінійки AUDAX TOP ErP. Це моделі таких котлів Immergas: MAGIS VICTRIX ErP; MAGIS HERCULES ErP.

Представлене обладнання постачає важливими 3-ма факторами користувача:

  • гаряча вода для побутових потреб;

  • тепло;

  • кондиціонер.

Опалювальні газові котли та ТН Immergas - придбати, офіційна гарантія Отримати опалювальну систему Иммергаз в будь-яке українське місто. Вся продуктова лінійка має фірмову гарантію у великій мережі фірмових сервісних центрах. Вибрати, а ще подивитися інформаційний прайс обладнання можливо в офіційному інтернет магазині Immergas UA - https://immergas.kiev.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Києва та Київської області