Системи пожежної сигналізації | Княжа Варта

Номер оголошення 386318

Опис

Яким бі не був новим ремонт у вас в будинку, скільки б не коштувала оренда офісу, навіть якщо Ви впевнені, що в приміщенні якісна проводка, від мимовільного загоряння або нещасного випадку ніхто не застрахований. Єдиний спосіб виключити надзвичайні наслідки електричним струмом чи пожежі - встановити пожежну сигналізацію з пультової охороною.

  • Проектування. Наші фахівці оцінюють особливості приміщення, доступ до комунікацій, потенційні шляхи поширення вогню і диму, щоб якомога раніше зреагувати на появу загрози і мінімізувати наслідки загоряння, а також не допустити будь-якої шкоди. Для шкірного об'єкта у Львові пожежна сигналізація монтується з урахуванням встановлених норм безпеки та ДВК.

  • Реалізація. Щоб не відривати Вас від повсякденних турбот і не міняти Ваш графік, всі роботи по монтажу датчіків и систем передачі сигналу проводяться в стислі терміни. Найчастіше наші фахівці вже через 3 години після прибуття на об'єкт передають замовнику приміщення з функціонуючою охоронною та пожежною сигналізацією. В результаті по всій будівлі встановлені датчики, які реагують на дим і звуковими сигналами попереджають про необхідність евакуювати людей з приміщень.

  • Обслуговування. Протипожежна сигналізація активна 24 години на добу. Весь цей час за нею спостерігає диспетчер, на пульт якого при виникненні нештатної ситуації надійде сигнал про потенційну небезпеку. Регламентований час реакції на загрозу - кілька секунд. Цього достатня, щоб оператор встиг повідомити про загрозу службам МВС і МНС, а також відправити на місце події групу швидкого реагування. Підготовлений екіпаж ще до прибуття МНС приступає до усунення причин загоряння та евакуації цінностей.

Сайт: https://kniazha-varta.com/biznes/systemy-pozhezhnoi-syhnalizatsii.html
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Львова та Львівської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Львова та Львівської області