Номер оголошення 433770

Опис

Cтоляр реставратор двері, сходів. Робота в Польщі Запрошуємо столяра з досвідом на роботу у Польщу. Я працедавець. Вимоги: Мужчина до 50 років. Досвід роботи обов'язково. Необхідні знання про робот Столяр - реставратор двері, сходів, паркетa. Робота на всіх столярних машинах і на всіх електроінструментах. Фірма займається реставрацією старих сходів, двері, реставрація старих підлог. Умови: Ставка від 12 до 18 злотих за годину залежно від вміння і компетенції. Хороші фахівці можуть заробити навіть до 1400 $ місячно. Працювати по 10-12 годин. Вихідний - Неділя. Безкоштовне проживання з доступом до інтернету. Робота і проживання разом з колективом робітників з України. Офіційне працевлаштування. Постійна робота. Повна зайнятість. Шукаємо людей, зацікавлених у довгостроковому співробітництві. - Ми пропонуємо допомогу при виробленні карти перебування (karty pobytu). Місце роботи: Познань, Конін Польща. Водійські права вітаються. Ви повинні мати робочу візу або біометричний паспорт.

Подробиці за нижче вказаними контактами: Viber +48663050738 адреса електронної пошти: renmebel@gmail.com Працівники тільки з Західної України З повагою Marian Pieczyński

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Тернополя та Тернопільської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій Тернополя та Тернопільської області