Інтернет магазин декоративної косметики

Номер оголошення 647462

Опис

Benice Beauty Industry є проектом ексклюзивного постачальника косметичних брендів: Max Factor, Bourjois, Vivienne Sabo, Rimmel, Lumene і Makeup Revolution в Україні. Ось уже 15 років, як ми вірні цілі зробити доступною кожній людині можливість зміцнювати свою красу і доглядати за шкірою, користуючись косметикою світових лідерів.

Так як ми єдині офіційні постачальники даних брендів, ми перші у кого з'являються все новинки.

Ми дуже раді надати своїм відвідувачам можливість, здобувати для себе весь широкий асортимент відомих брендів косметики за доступними цінами, гарантуючи при цьому європейське обслуговування та високу якість косметичної продукції. Нас дуже турбує, що б Ви якомога більше дізналися про товар в момент його придбання, тому на сайті зазначена докладна інформація про товар, його склад, спосіб застосування та фото, що допоможе вам зробити правильний вибір. Крім того, клієнти завжди можуть отримати детальну консультація у наших менеджерів за номерами телефонів, зазначених на сайті. Зв'язавшись з менеджером, Ви зможете легко і швидко отримати будь-яку інформацію не тільки про представлених косметичних товарах на сайті, але і про новинки косметики, способах або часу доставки замовлення, і багато іншого.

Сайт: https://www.benice.com.ua/brendy/vivienne-sabo/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України