Номер оголошення 446831

Опис

Наша мета — якісне і доступне, легке і результативне навчання польської мови за авторською програмою і індивідуальний підхід. Це навчання на результат, а не оцінки. Центр "Іноземна мова" — це і приємне спілкування під час навчання. З нами ви відкриєте для себе польську мову у всій його красі: ви полюбите його так, як і ми. Всі заняття ведуть носії мови, спеціалісти з великим досвідом. Їх знання і креативність допоможуть вам швидше оволодіти польською мовою на найкращому рівні і познайомитися ближче з польською культурою. Ми допоможемо вам досягти свою мету — отримати європейську освіту в Польщі або кваліфіковану роботу.

Вчитися ви будете в невеликих групах — онлайн або в класі, виберіть курс.

Програма будь-якого обраного вами курсу польської мови включає в себе різноманітні завдання на розвиток усного мовлення, розуміння текстів (письмових і усних), стислий курс граматики (необхідний для досягнення бажаного рівня), граматику польської мови, розмовна польська мова відповідного рівня.

По закінченню навчання — гарантований успіх на Державному тестуванні з польської мови на рівні В1, В2, С1, С2 (b1, b2, c1, c2) і Державний сертифікат Республіки Польща.
Детальну інформацію про курси ви зможете знайти:
https://imclasses.com/ru/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України