Суднові електрогідравлічні крани

Номер оголошення 693070

Опис
@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2; background: transparent }a:link { color: #0000ff; text-decoration: underline }

Виробничий холдинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» є вітчизняним заводом виробником різного обладнання будь-якого ступеня складності для різних галузей РФ, одним з яких є суднобудування.

На території одного з виробничих майданчиків, розташованих у Ленінградській області, налагоджений і повністю локалізований процес виготовлення суднових кранів різних виконань і модифікацій з вітчизняних комплектуючих. Якістьвипущеного обладнання перебуває на рівні імпортних аналогів, а найчастіше навіть переважає за технічними показниками.

Підприємство сертифіковане в системі менеджменту якості ISO9001-2008 (ISO 9001:2008) і володіє всіма необхідними ліцензіями, власним конструкторським бюро, виробничими потужностями та кваліфікованим персоналом для виконання повного циклу робіт починаючи від проектування та закінчуючи виготовленням та монтажем суднових.

Постачання виробів здійснюється з прийманням представника Замовника, військового представництва Міністерства оборони Російської Федерації, з сертифікатом Російського Річкового Регістру або Російського Морського Реєстру Судноплавства.



Просимо повідомити про зацікавленість придбання цієї номенклатури на ел. пошту:info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України