Виробництво шестірні

Номер оголошення 691801

Опис

Виробничий холдинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» у рамках розширення номенклатури виробленої продукції організує спеціалізовану ділянку для виготовлення зубчастих деталей.

Наявне обладнання та технології дозволяють виробляти різні види зубчастих деталей, включаючи шестірні різних типів, черв'яки та черв'ячні колеса, шліцеві та зубчасті муфти, зірочки, блокові та шевронні шестірні.

Власне ливарне виробництво дає можливість виготовляти великі зубчасті деталі складної просторової форми вагою до однієї тонни.

На термічному ділянці можливе проведення різних видів термічної обробки, включаючи цементацію, загартування, нормалізацію, відпустку, а також азотування.

Організація повного циклу виробництва шестерень стане черговим етапом освоєння повномасштабного виробництва редукторів та вантажопідйомних механізмів.

Контроль за виконанням робіт здійснює представник Військової приймання, закріпленої за підприємством, а також ВТК підприємства.

p align="justify"> Робота з розширення номенклатури виробленої продукції і видів виконуваних видів діяльності ведеться на постійній основі і є одним з пріоритетних завдань всього колективу виробничого холдингу.

Просимо повідомити про зацікавленість придбання цієї номенклатури на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України