Заміна надувного балона моторно-гребних, моторних човнів

Номер оголошення 700961

Опис
@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2; background: transparent }a:link { color: #0000ff; text-decoration: underline }

Виробничий холдинг «Кінгісеппський машинобудівний завод» пропонує заміну надувного балона моторно-гребних, моторних човнів і човнах типу РІБ (Буревісник, Кайман, Кондор, Мустанг і т.д.) розміром від 2 до 8 метрів, на спінений слой. покриття «POLYGUARD», для потреб Міністерства оборони та спеціальних підрозділах російського флоту.


Конструкторське бюро підприємства розробив високотехнологічний проект з поліпшення гідродинамічних і аеродинамічних особливостей корпусів катерів і плавзасобів, для запобігання пошкодження корпусу при ударах і мінних розривах поблизу судна. Перевага цього матеріалу перед іншими визначається якістю використання плавзасобів з метою автономної роботи берегового базування чи судноохорони, т.к. склокомпозитний матеріал має більш полегшені вагові характеристики при збереженні міцнісних якостей, порівнянних з металевими сплавами, що сприятливо відбивається і на витраті палива. А також склокомпозитний матеріал зарекомендував себе чудовим ефектом віброгасіння на середніх і високих швидкостях.

Всі роботи виконуються висококваліфікованими фахівцями з великим професійним досвідом, що мають заслужені дипломії та сертифікати від провідних виробників суднового обладнання.




Нові проекти конструкторського бюро Виробничого холдингу «Кінгісепський машинобудівний завод» за напрямом у розробці проектних рішень і робітничо-конструкторської документації в маломірному суднобудуванні проходять перевірку ліцензуючими органами і відповідають правилам ТР ТС «Обезпеки маломірних судів» від 15.00.

Просимо повідомити про зацікавленість у виконанні вищевказаних робіт на ел.пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авизо Онлайн - Прості угоди приватних осіб і організацій України